Convert2Fit met ons
 

Welkom bij Zit Coaching voor Amazones!

Wij zijn gepassioneerde amazones en ervaren personal trainers die zijn begonnen met als doel om andere amazones te helpen hun rijervaring te verbeteren. Door middel van specifieke oefeningen en stretches, ontworpen om je houding, zit en uithoudingsvermogen te verbeteren, streven we ernaar om jou te helpen een sterke en comfortabele rijpositie te ontwikkelen, zowel in de dressuur als in de springring.

Met onze jarenlange ervaring als personal trainer en ruiter, begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee amazones worden geconfronteerd. Daarom bieden we gestructureerde en sport specifieke workouts en oefeningen die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Onze zitbeoordeling op locatie, beschikbaar in Nederland, stelt ons in staat om jouw houding en zit direct te evalueren en indien gewenst een op maat gemaakt plan te ontwikkelen om je verder te helpen verbeteren.

We raden aan om regelmatig een zitbeoordeling te plannen, vergelijkbaar met de aandacht die je besteedt aan de training van je paard, om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen en te groeien als ruiter. Laten we samen werken aan jouw succes in het zadel!